معرفی رشته گرافیک
گرافیک یعنی هنر انتقال (ارتباط ) دادن یک پیام از طریق تصویر به مخاطب ،طراحی گرافیک (Graphic Design) ، بکارگیری تکنیکها ی مختلف خلق آثار دوبعدی بر روی سطوح که در جهت رساندن پیامی خاص به بیننده انجام بپذیرد .دانش آموزی که گرافیک را انتخاب میکند در رساندن فکر خود سرعت، گیرایی و ماندگاری را در سطحی گسترده منتشر کرد ه و داشتن روحیه اجتماعی خوب میتواند دانش آموز را با سلایق مختلف آشنا ساخته و در مورد استفاده از طرح ها و رنگ ها و نمادها او را موفق تر از دیگران نماید. طراحی اساس کار یک گرافیست است و در ضمن باید با رنگ به عنوان عامل تکمیل کننده فرم آشنا باشد. همچنین یک طراح باید با شاخه های مختلف هنری آشنایی کامل داشته باشد. چون یک گرافیست امکان دارد از تکنیک های عکاسی،چاپ، خوشنویسی، نقاشی، طراحی صنعتی، اصول و مبا ی صنایع دستی در کارش استفاده کرد و پیام مورد نظرش را به مرحله اجرا برساند .
در چه زمینه هایی میتوانیم کار کنیم ؟
این رشته خوشبختانه جای کار زیادی دارد و می توان کلی تجربه جذاب و هیجان انگیز در آن داشت. کارهایی مثل :قبول پروژههای گرافیکی، طراحی پوستر،طراحی جلد کتاب و مجله، طراحی لوگو و آرم، طراحی حروف، آگهی های تبلیغاتی، صفحه آرایی کتا بها و نشریات مختلف، طراحی برای سایتها، تصویرسازیهای مختلف و طراحی نقشه کارهای متنوعی است که شما به عنوان یک طراح گرافیک میتوانید انجام دهید .
بازارکار رشته گرافیک چطور است ؟
بازارکار رشته گرافیک تقریبا خوب است ولی درآمدتان به تواناییهای فردی شما هم بستگی دارد مثلا اگر بتوانید خلاقیت طراحی لوگو داشته با شید، مشتریان زیادی پیدا می کنید. چون هر کسی نمیتواند لوگوهای ساده و در عین حال پرمفهوم طراحی کند .
اگر کارتان خیلی خوب باشد، می توانید در صداوسیما، وزارت ارشاد،شرکتهای معروف تبلیغاتی مشغول به کار شوید. این رشته جای کار زیادی دارد و اگر بتوانید نرمافزارهای فتوشاپ (Photoshop) ، کورل دراو (CorelDRAW) ، ایلوستریتور (Adobe Illustrator) و ایندیزاین (Adobe InDesign) را به خوبی بشناسید و به آنها مسلط شوید، آینده روشنتری در زمینه گرافیک خواهید داشت. البته اکتفا به ایننرم افزارها کافی نیست و باید به مرور زمان به اطلاعات فنی خودتان اضافه کنید .
هنرستان دخترانه غیردولتی هما فضای یادگیری مناسب را با بهترین امکانات برای شما عزیزان فراهم می کند.